Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag22.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Hon är ny chef för SR Väst

Publicerad: 22 December 2020, 13:35

Hanna Toll är ny chef för Sveriges Radios område Väst.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Den 1 april 2021 blir Hanna Toll, i dag chef för riksproduktionen vid Sveriges Radio i Göteborg, chef för Sveriges Radios område Väst.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

I område Väst som Hanna Toll blir chef för ingår Sveriges Radio Göteborg, P4 Sjuhärad, P4 Skaraborg och P4 Väst. 

– Jag ser fram emot att ta nästa utvecklingssteg och ett digitalt språng tillsammans med alla skickliga medarbetare i området. I ett allt mer föränderligt medielandskap måste vi bli valda av vår publik och lägga kraft på att utveckla vårt innehåll, linjärt och digitalt, säger Hanna Toll i ett pressmeddelande.

Hanna Toll har en mångårig bakgrund från Sveriges Radio, där hon har haft en rad olika roller däribland programledare, producent och kanalbeställare för P3. Utöver det har Hanna Toll haft flera chefsuppdrag, det senaste som kanalchef för riksproduktionen i Göteborg. 

– Hanna har den chefs- och ledarerfarenhet som krävs i kombination med stor ambition och kunskap om ett medielandskap i förändring, säger Olov Carlsson, biträdande programdirektör och chef för Innehållsproduktion.

Hanna Toll ersätter den nuvarande områdeschefen Gunilla Sax som går i pension. Det nya uppdraget tillträder Hann Toll den 1 april 2021.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.