Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Han ska ge Storytels pr-arbete skjuts

Publicerad: 11 oktober 2021, 06:13

Peter Hammarbäck, pr specialist på Storytel Sweden.

Foto: Mattias Bardå

Storytel rekryterar Peter Hammarbäck från kommunikationsbyrån Kult PR.


Ämnen i artikeln:

Storytel

På Storytel ska Peter Hammarbäck jobba med ljudboksbolagets satsning på exklusivt originalinnehåll. I sin roll ska han strategiskt och operativt driva marknadsföringen för titlarna inom förlagsverksamheten Storytel Publishing. 

Peter Hammarbäck kommer senast från en roll på Kult PR där han i huvudsak har arbetat med pr och kommunikation för bokförlag samt varit ansvarig för ett stort antal boklanseringar. 

– Det känns otroligt kul att få börja på Storytel, ett företag som jag länge beundrat för dess förmåga och kraft att bryta ny mark. Från min horisont är Storytel sannolikt den mest innovativa platsen i världen när det kommer till att skapa och sprida berättelser, säger Peter Hammarbäck i en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Ljudvågen väller fram – här är alla artiklar

Innan Peter Hammarbäck gick över till pr-sidan arbetade han dom redaktör och reporter för Tidningen Vi, chefredaktör för Vi Läser och ansvarig för satsningen Vi Läser barn & ung.

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Peter i PR- och kommunikationsteamet. Hans erfarenhet, kunskap och nyfikenhet kommer att ge oss ännu mer kraft och fler möjligheter att lyfta starka berättelser i Storytels framgångsrika satsning på egenproducerat innehåll och förvärv av attraktiva rättigheter, säger Therese Lindström, presschef Storytel Sverige.

Peter Hammarbäck anslöt till Storytel den 4 oktober. Han rapporterar till Therese Lindström, presschef Storytel Sverige.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Storytel

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev