Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Han blir ny försäljningschef på Bauer

Publicerad: 22 november 2018, 08:18
Uppdaterad: 22 november 2018, 08:32

Johnny Strömgren.

Bauer Media har rekryterat Johnny Strömgren som ny försäljningschef för de nationella och lokala säljavdelningarna i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Bauer Media GroupDiscovery Networks

Johnny Strömgren har mångårig erfarenhet från mediebyråbranschen och försäljning, och kommer närmast från rollen som försäljningschef på Discovery Networks. 

I rollen som försäljningschef på Bauer Media kommer han att driva mediebyråaffären och vidareutveckla bolagets säljstrategi. 

-Johnny kommer att passa mycket bra in i vårt säljteam och med hans energi och driv kommer vi tillsammans fortsätta utveckla vår lönsamma affär framåt. Han är dokumenterat duktig, ser försäljning i ett bredare perspektiv och är redan idag en mycket uppskattad person hos våra samarbetspartners, säger Charlotte Lundgren, försäljningsdirektör på Bauer Media, i ett pressmeddelande. 

Johnny Strömgren kommenterar: 

- Det ska bli väldigt stimulerande att få bli en del av Bauer Media med dess starka varumärken i en framgångsrik försäljningsorganisation som dessutom är marknadsledare. Jag ser fram emot att tillsammans med säljorganisationen få bidra och fortsätta utveckla Bauers Media annonsaffär. 

Johnny Strömgren tillträder sin tjänst på Bauer Media den 1 februari 2019.

Igår berättade Dagens Media att Niklas Lindberg kliver in på Johnny Strömbergs tidigare roll som försäljningschef på Discovery. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News