Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Han blir chef för Ekots ekonomigrupp

Publicerad: 19 december 2019, 14:42

Pär Ivarsson lämnar jobbet som ekonomireporter på Ekot för att bli ansvarig för Ekots ekonomigrupp, Sveriges Radio Ekot.

Foto: Pablo Dalence/Sveriges Radio

Den mångårige ekonomijournalisten Pär Ivarsson tar över Ekots ekonomigrupp.


Ämnen i artikeln:

SREkot

Pär Ivarsson har en bakgrund som ekonomireporter producent och nyhetschef på Sveriges Radio. Nu blir han chef för Ekots ekonomigrupp som består av tio reportrar.

– I Pär Ivarsson får Ekots ekonomireportrar en rutinerad arbetsledare med goda kunskaper om hur man gör lyssningsvärd och engagerande journalistik om ekonomi. Pär har också spännande idéer om hur vi kan utveckla vårt ekonomiinnehåll framåt, säger Tove Svenonius, Ekots inrikeschef, i en kommentar.

Ekonomigruppen står bland annat bakom Ekonomiekots fyra dagliga sändningar i P1, veckomagasinet och podden Ekonomiekot Extra.

– Jag tycker det ska bli väldigt inspirerande och roligt, och vill att vi ska fortsätta utveckla vårt nyhetsarbete, säger Pär Ivarsson, i en kommentar.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SREkot

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News