måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Filip & Fredrik startar ny podd – går till Podme

Publicerad: 1 december 2022, 06:47

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar ligger även bakom populära tv-format som ”Alla mot alla”.

Foto: Discovery Plus

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson drar igång podden ”Filip & Fredrik svarar”. Podden släpps exklusivt på Schibsted-ägda Podme.

Ämnen i artikeln:

PodmeFilip HammarFredrik WikingssonToppnyheter förmiddag

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har poddat sedan 2010 och deras långkörare ”Filip & Fredrik podcast” har en räckvidd på cirka 100 000 unika spelare per vecka, enligt Poddindex. Nu startar duon ytterligare en podd – hos Podme.

– Filip och Fredrik är några av Sveriges mest älskade och uppskattade röster. De sätter alltid innehåll och kvalitet först, precis som vi på Podme, och det innebär förstås att det här är en drömvärvning för oss, säger Pelle Porseryd, content director på Podme, i ett pressmeddelande.

I podden ”Filip & Fredrik svarar” är det lyssnarna som ställer frågorna. Enligt pressmeddelandet ska duon dela med sig av ”kunskap om alltifrån politik till självupplevd livserfarenhet”.

Till en början blir det 35 avsnitt som publiceras en gång per vecka på onsdagar. Avsnitten blir ungefär 1 timme långa.

– Vi vill ha alla sorters frågor – personliga frågor om oss två, dilemman som lyssnarna själva står inför, relationer de funderar på att arkebusera eller tips på trevliga barer i Milano. Det som känns mest spännande är den hisnande känslan av att få stirra rakt in i skallarna på människorna som står oss lika nära som familjemedlemmar, våra fenomenala lyssnare, säger Fredrik Wikingsson, i pressmeddelandet.

Första avsnittet av ”Filip & Fredrik svarar” släpps 7 december och ingår i Podmes prenumerationspaket som kostar 79 kronor per månad.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev