fredag22 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Epidemic Sound rekryterar toppchef från Pinterest

Publicerad: 27 september 2018, 05:00

Linus Wahlstedt.

Musikbolaget Epidemic Sound rekryterar Linus Wahlstedt, som kommer från rollen som creative lead på Pinterest.

Ämnen i artikeln:

Pinterest

Amanda Törner

amanda.torner@dagensmedia.se


Hos Epidemic Sound blir Linus Wahlstedt ansvarig för att utveckla formgivningen för musikbolagets digitala tjänster och skapa en övergripande design som visuellt stärker och håller ihop de olika produkterna.

Som grundare och kreativ chef på flera olika designbyråer har Linus Wahlstedt utvecklat och formgivit en rad prisbelönta digitala arbeten för internationella varumärken. De senaste fyra åren har han arbetat som creative lead på Pinterests huvudkontor i San Francisco.

Förutom att leda redesignen av Pinterests mest grundläggande kännetecken – The Pin – har han också på ett avgörande sätt bidragit till Pinterest designutveckling.

– Vår snabba tillväxt ställer stora krav på hela företaget och produktavdelningen är inget undantag. Vi arbetar ständigt för att utveckla vår portfolio av produkter, hantera företagets expansion och anpassa oss för att få mesta möjliga utväxling, säger Oscar Höglund, medgrundare och vd på Epidemic Sound, i ett pressmeddelande.

Linus Wahlstedt kommenterar:

– Epidemic Sounds erbjudande ligger helt rätt i tiden och jag är glad att få bli en del av teamet i det här spännande skedet i deras utveckling. Energin, hungern och den optimistiska atmosfären här är fantastisk.

Epidemic Sound har nu över 230 anställda med kontor i Stockholm, Amsterdam, Madrid, Hamburg, New York och Los Angeles.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev