Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Ekot får ny publiceringschef

Publicerad: 24 april 2020, 06:09

Ekots förre broadcastchef Anna Holm blir publiceringschef.

Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

Ekots tillförordnade publiceringschef Anna Holm går in som ordinarie.


Ämnen i artikeln:

Sveriges RadioEkot

I november 2019 klev Ekots dåvarande broadcastchef Anna Holm in som tillförordnad publiceringschef på Ekot. Nu står det klart att uppdraget blir hennes permanent.

– Anna Holm är en mycket erfaren, driven och uppskattad chef. Annas starka publicistiska fokus kombinerat med hennes gedigna kunskaper om radio både linjärt och digitalt kommer att vara väldigt viktigt i Ekots fortsatta utveckling, säger Klas Wolf-Watz, chef för Ekot, i ett pressmeddelade.

Anna Holm har en mångårig bakgrund på Sveriges Radio. Åren 1998–2017 arbetade hon på P4 Västmanland. Där har hon bland annat varit reporter, programledare, nyhetschef och agendachef. Hon har också en bakgrund från P3 Nyhetssticket och P4 Jönköping. Sedan 2017 har hon varit broadcastchef på Ekot.

– Jag är oerhört glad över att få möjlighet att få vara med och leda den fantastiska redaktion som Ekot är. Publiceringschefen ansvarar för allt från de snabba nyhetspubliceringarna till den mer djuplodande journalistiken. Älskar just bredden i vårt utbud och det känns fint att få vara med och förvalta och utveckla det för att fortsätta förtjäna publikens förtroende, säger Anna Holm i en kommentar.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sveriges RadioEkot

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev