Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Efter bråket – Messiah Hallberg programleder ny podd hos Bauer

Publicerad: 7 oktober 2021, 08:38

John Willander Lambrell, Messiah Hallberg och Klara Doktorow i nya podden ”The Daily Messiah – ditt nyhetsflöde”.

Ett bråk med Bauer fick programledarna Messiah Hallberg och Klara Doktorow att hoppa av NRJ Morgon. Nu är de tillbaka med en podd – och tillbaka hos Bauer.


Ämnen i artikeln:

Bauer Media Group

Dagens Media rapporterade i våras om att Messiah Hallberg och Jakob Öqvist lade ner nöjespodden ”Freakshow” efter en konflikt om innehållet med Bauer Media. I samband med det valde Messiah Hallberg även av kliva av NRJ Morgon tillsammans med kollegan Klara Doktorow.

LÄS ÄVEN: Efter poddbråket – profiler lämnar NRJ 

Men nu återvänder de båda till Bauer Media och släpper den dagliga podden ”The Daily Messiah – ditt nyhetsflöde”. Till sin hjälp har de John Willander Lambrell, som även han medverkade i NRJ Morgon.

Podden ska på ett underhållande sätt diskutera vad som hänt det senaste dygnet.

– Vi ser att intresset för dagliga poddar växer i Sverige, och därför känns det helt rätt att lansera en daglig, underhållande aktualitetspodd. Messiah, Klara och John är en grym trio, de känner varandra väl och är skickliga på att utveckla innehåll, säger Henrik Funke, produktchef för Podplay på Bauer Media, i ett pressmeddelande.

– Med sina gemensamma erfarenheter av poddmediet kommer de att ge lyssnarna något av det bästa man kan önska sig i en daglig aktualitetspodd. Kombinationen humor, nyheter och aktuella ämnen blir både intressant och underhållande att lyssna på – och förhoppningsvis beroendeframkallande.

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bauer Media Group

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev