Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Radio/podd

DN sponsrar makarna Bagges nya podd

Premiär för nya podden "Bagge med vänner" som lanseras i samarbete med Panc Media.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se


Publicerad: 14 December 2018, 08:40

Ämnen i artikeln:

PodcastAlexander Pärleros

Anders och Johanna Lind Bagge lanserar podd med Panc Media.

Foto: Panc Media

Ambitionen med podden är att den ska kännas spontan, härlig, och rolig, skriver Panc Media i ett pressmeddelande. "Bagge med vänner" kommer att måla med den breda penseln när det gäller ämnen: relationer, livet och galna upptåg, står det att läsa i pressmeddelandet.

Första avsnittet består av ett spontant möte i poddstudion mellan Framgångspoddens Alexander Pärleros, Anders Bagge och Johanna Lind Bagge samt deras manager Peter Carnello.

- Direkt i vårt första möte med profilerna så visste vi att det skulle bli succé. Att starta en podcast bygger så otroligt mycket på engagemang, dels från profilerna och från oss. Anders och Johannas liv är som gjort för podcast-formatet oavsett om mikrofonerna är påslagna eller inte så levererar de väldigt kul content med galna historier och händelser ur deras liv. Även sponsorerna har visat högt intresse och Dagens Nyheter är med redan från första avsnittet, kommenterar Daniel Hallén, som är vd på Panc Media.

"Bagge med vänner" kommer att ges ut en gång i veckan med start den 13 december.

– Vi tycker att det är så otroligt kul att bli med podd, det här har vi sett fram emot enormt mycket. Detta känns på ett sätt som en förlängning till Cirkus Bagge där vi får möjligheter att reflektera och mer tid att berätta om aktuella händelser, vår vardag där även lite udda och härliga karaktärer kommer gästa podden. Dessutom en del anekdoter som aldrig tidigare kommit ut, säger Anders Bagge och Johanna Lind Bagge i en kommentar.

Panc Media representerar även poddarna Adam och Kompani, Framgångspodden, Sånt är Livet och Ångestpodden.

 

Ämnen i artikeln:

PodcastAlexander Pärleros

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.