tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

DN lanserar ny podd om politik med Tomas Ramberg

Publicerad: 17 maj 2023, 08:47

Ämnen i artikeln:

Dagens NyheterDagspress

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@dagensmedia.se


Den före detta SR-profilen dammar av mikrofonen igen – denna gång för DN:s räkning och tillsammans med Annie Reuterskiöld.

Tomas Ramberg, Annie Reuterskiöld och programledaren Evelyn Jones medverkar i Dagens Nyheters nya podd Älskade politik.

Foto: Pressbild / Dagens Nyheter

Idag den 17 maj gör Tomas Ramberg och Annie Reuterskiöld comeback bakom mikrofonen med premiären av Dagens Nyheters nye podd om politik: ”Älskade politik”.

LÄS OCKSÅ: Fredrik Sahlin lämnar SVT för DN

Tillsammans med DN:s politikreporter och programledare Evelyn Jones, kommer profilerna i varje vecka frossa i det mest spännande ämnet från politikveckan, lovar Dagens Nyheter i ett pressmeddelande.

– Politiken är värd att tycka om: det är det gemensamma torg som finns kvar för människor. Det får rätt stora konsekvenser vad man till slut beslutar där, säger Tomas Ramberg.

Dagens Nyheters politiska reporter Annie Reuterskiöld ser fram emot att socialisera sig på ett ämne inom politiken varje vecka.

– Jag tror att det är viktigt att borra sig ner i ett ämne och berätta lite mer om veckans viktigaste politiska händelse.

LÄS OCKSÅ: DN Kulturs frilansare i upprop för höjda arvoden: ”Nu finns inga ursäkter”

Med den nya podden tar DN ytterligare ett steg i deras ljudsatsning, och menar att de har haft en stark tillväxt i prenumeranter och läsare de senaste åren och nu fortsätter investera i journalistiken, skriver Dagens Nyheter.

– Ett steg i detta är att fortsätta satsa vidare på poddar för de som är nyfikna och samhällsintresserade och som lyssnar mer än de läser, säger Matilda E Hanson, biträdande redaktionschef på Dagens Nyheter.

LÄS OCKSÅ: Bransch för bransch – så (o)jämställda är svenska mediebolag

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev