måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

De gör talkshow efter Nordegren och Epstein

Publicerad: 25 januari 2023, 14:29

Talkshow i P1 med Kristoffer Ahonen Appelquist, Katherine Zimmerman och Parisa Amiri.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Nyligen gick Sveriges Radio ut och berättade att de skrotade långköraren ”Nordegren & Epstein”. Efterträdaren blir en talkshow som programleds av Katherine Zimmerman.

Ämnen i artikeln:

Sveriges RadioSRNyheter

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@dagensmedia.se


I januari sänds sista avsnittet av ”Nordegren & Epstein” i P1 i form av en liveshow på Berwaldhallen i Stockholm tillsammans med Sveriges Radios symfoniorkester.

Nu har Sveriges Radio presenterat programmets efterträdare. Talkshow i P1 med Katherine Zimmerman som programledare.

– Det är ett drömjobb att få göra talkshow i P1, även om det är skräckblandad förtjusning att ta över efter fenomenala Louise och Thomas, säger hon och fortsätter:

– Om Morgonpasset i P3 och Studio Ett i P1 fick ett kärleksbarn så tror jag att det skulle bli det här programmet. Jag och mitt nya gäng vill fortsätta att göra en smart och rolig show om samtiden. Jag ser fram emot mixen, att både prata om inrikespolitik och mina silverfiskar hemma.

Gänget hon hänvisar till bestod av Jonas Bonnier, Parisa Amiri och Kristoffer Ahonen Appelquist

– Katherines personlighet, talang och bakgrund gör henne till en perfekt frontperson för den nya talkshowen i P1. Och tillsammans med Kristoffer, Jonas och Parisa – som alla har olika bakgrund, karaktärer och perspektiv är jag övertygad om det kommer bli härliga program med mycket värme, kunskap och humor säger Daniel af Klintberg, programchef Underhållning.

LÄS OCKSÅ: Nordegren & Epstein säger adjö med liveshow inför publik

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev