Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

De gör Roger och Laila sällskap i Rix Morronzoo

Publicerad: 30 juni 2021, 07:00

Foto: I LIKE RADIO / NENT GROUP

Roger Nordins och Laila Bagges team i Rix Morronzoo utökas efter sommaren av Olivia J Berntsson och Jesper Hagenborn.


Ämnen i artikeln:

Rix MorronzooLaila BaggeViaplay Group

Roger Nordin och Laila Bagge programleder varje morgon 05.00–10.00 morgonshowen Rix Morronzoo. Efter semestrarna, den 9 augusti, får de sällskap av två nya kolleger nämligen nyhetsankaret och Primetime-profilen Olivia J Berntsson och radioproducenten Jesper Hagenborn (P3).

Förutom att Olivia J Berntsson programleder frågesport-appen Primetime så arbetar hon sedan 2,5 år tillbaka på Aftonbladet TV.

– Det här kommer bli fantastiskt! Jag ser verkligen fram emot att vara med och underhålla och uppdatera Sverige varje morgon. Vi är ett så himla underbart litet team och Rix Morronzoo kommer att vara bättre än någonsin i höst, säger Olivia J Berntsson i ett pressmeddelande.

Radioproducenten Jesper Hagenborn har genom åren gjort några av de största kommersiella morgonshowerna och har lång erfarenhet av att producera radio och poddar – både inom public service och från kommersiella radio- och produktionsbolag. Han har också varit med och utvecklat ett antal helt nya format.

– Har de senaste åren sagt att jag aldrig mer ska arbeta tidiga morgnar – men när Laila Bagge ringer så lyssnar du. Ser så fram emot att få jobba med två av Sveriges främsta programledare och vakna tillsammans med de bästa lyssnarna, säger Jesper Hagenborn i en kommentar.

– Bakom varje morgonshow ligger mycket hårt arbete och bakom våra morgonprofiler behövs den bästa supporten. Därför känns det otroligt tryggt att ha förvärvat ett sant nyhetsess samt en av Sveriges bästa radioproducenter till Rix Morronzoo, säger Ina Jönsson, programdirektör och radiochef på Rix FM.

Bland de som regelbundet gästar Roger Nordin och Laila Bagge finns Felix Herngren, Peter Settman, Marika Carlsson, Markoolio, Hasse Aro, Måns Möller och Marcus Oscarsson.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev