Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

De får nya chefsroller på Bauer Media-ägda Podplay

Publicerad: 23 juni 2021, 06:18

Lovisa Ohlsson och Jennie Sjölander får fler och nya arbetsuppgifter inom Bauer Media-ägda Podplay.

Foto: Podplay/Bauer Media

Lovisa Ohlsson och Jennie Sjölander får nya ansvarsroller med utökade arbetsuppgifter inom Bauer Media-ägda Podplays ledningsgrupp.


Ämnen i artikeln:

Bauer Media Group

Podcastchef Lovisa Ohlson ska, utöver sin nuvarande roll, även arbeta med koordinering av podcastinnehåll internationellt inom Bauer Media. Det handlar bland annat om att hitta format och projekt som kan rullas ut på flera marknader, enligt ett pressmeddelande. 

– Vi kommer nu att börja titta på vilka koncept och format vi gör på Bauer Media som kan fungera på flera marknader. För mig är podcast det bästa mediet som finns och jag ser fram emot att ta med all vår kunskap vi lärt oss i Sverige och dela med oss till våra andra länder för att skapa resultat och värde, säger Lovisa Ohlson i pressmeddelandet.

Jennie Sjölander har tidigare varit kommersiell projektledare för alla poddar i Sverige på Podplay. Nu har hon utsetts till biträdande produktchef för Podplay.

– Det känns jättespännande att ta nästa steg inom Bauer. Jag har jobbat nära både sälj och innehåll under fler år och ser nu fram emot att få bidra med mina erfarenheter och utveckla hela podcastaffären framåt tillsammans med teamet, säger Jennie Sjölander i en kommentar. 

Enligt Anna Rastner, Content Director på Bauer Media, är rollförändringarna en följd av en explosionsartad utveckling för poddlyssnandet. 

– Därför känns det både naturligt och väldigt glädjande att Lovisa Ohlson och Jennie Sjölander väljer att ta klivet upp i dessa nya roller. De har båda gedigen kunskap om såväl innehåll som affären kring poddar som ger oss möjligheter att utveckla den här verksamheten ännu mer, kommenterar Anna Rastner.

 

 

David Gustavsson

Reporter

david.gustavsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bauer Media Group

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev