Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Anna Rastner till Bauer Media

Publicerad: 9 november 2020, 10:32

Anna Rastner går till Bauer Media och en tjänst som content director.

Foto: Bauer Media

UR:s utbudschef och tidigare TV4-chefen Anna Rastner går till Bauer Media, där hon får ansvar för allt innehåll.


Ämnen i artikeln:

URTV4Bauer Media Group

Anna Rastner får titeln content director på Bauer Media, vilket innebär att hon får det övergripande ansvaret för allt innehåll för radiostationerna Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Retro FM, Svensk Pop och Lugna Klassiker samt plattformarna Podplay och Radioplay.

– Det känns spännande och inspirerande att få jobba med ljudinnehåll som just nu utvecklas i en rasande takt. Bauer Medias portfölj med starka radiovarumärken och poddar ligger långt fram i utvecklingen och det ska bli roligt att få ta nästa steg inom ljud, säger Anna Rastner, i ett pressmeddelande.

Håkan Morland, som tidigare var programdirektör på Bauer Media, lämnade sin tjänst i somras, skriver Radionytt.

Anna Rastner kommer närmast från UR, hon har tidigare även jobbat som programchef på TV4 och har också en bakgrund från Expressen och Mittmedia.

Hon börjar på Bauer Media i januari 2021.

– Det känns fantastiskt att välkomna Anna till Bauer Media. Innehåll är hjärtat i vår verksamhet. Anna har en dokumenterad erfarenhet kring transformation i kombination med djup publicistisk kunskap och att skapa riktigt bra innehåll. I vår strävan att vara ledande inom ljudinnehåll är vi glada att Anna kommer till oss, säger Linda Palmgren, vd på Bauer Media, i pressmeddelandet.

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

URTV4Bauer Media Group

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev