Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Aftonbladet bryter med Bauer – TV4 ny partner

Publicerad: 6 februari 2020, 13:02

Vecka 7 börjar TV4 Nyheterna leverera nyhetssändningar till Bauer Medias radiokanaler.

Foto: Janne Næss / TV4

UPPDATERAD. Det femåriga samarbetet med Aftonbladet avslutas. Bauer Medias radiostationer börjar i stället sända TV4 Nyheterna.


Ämnen i artikeln:

Bauer Media GroupTV4

Med start den 10 februari blir TV4 nyhetsleverantör till Bauer Media. Det innebär att TV4 Nyheterna kommer att producera och leverera nyhetssändningar varje dag till bland annat Mix megapol och NRJ.

– Aftonbladet ville fokusera på andra delar än ljud och radio, och parallellt har vi haft samtal med TV4 som gjort nyheter åt oss tidigare. Tidsmässigt passade detta alla parter, säger Jacob Gravestam som är marknadsdirektör på Bauer, till Dagens Media.

Bauer Media och TV4 har varit samarbetspartners tidigare, år 2010, berättar Jacob Gravestam.

– Ljud växer snabbt på olika sätt och har en spännande utveckling i medielandskapet just nu. Det här en möjlighet vi tar oss an med stor lust och respekt för lyssnarna, i tryggt samarbete med de kompetenta medarbetare från Bauer radio som blir våra nya kolleger, säger TV4:s nyhetsdirektör Viveka Hansson i ett pressmeddelande.

Janne Naess

Reporter (Föräldraledig)

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bauer Media GroupTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.