Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Zara Larsson startar ny podcast

Publicerad: 8 Mars 2018, 10:21
Uppdaterad: 8 Mars 2018, 10:21

Zara Larsson släpper ny podd med systern Hanna.

”Det ska bli fantastiskt att podda med min syster".


Ämnen i artikeln:

Zara LarssonPerfect Day Media

Efter att ha poddat med Noel Flike (känd från gruppen Hov1) och vännen Olivia Gateau presenterar artisten Zara Larsson nu sin tredje podcast.

I dag utkom det första avsnittet av den nya podden "Systrarna Larsson", som artisten gör tillsammns med sin yngre syster Hanna Larsson.

– Det ska bli fantastiskt att podda med min syster. Vi är otroligt nära varandra och pratar hela tiden om allt möjligt, så jag känner att den här podden kommer bli så härlig”, säger Zara Larsson i ett pressmeddelande. 

Avsnittstakten på "Systrarna Larsson" är en gång i veckan och ska, enligt ett presmeddelande, beröra ämnen som allt som hör livet till, däribland livets stora, filosofiska funderingar.

Podcasten produceras, likt artisten tidigare poddar, av Perfect Day Media.

– Det är så roligt att se hur Zara är en så stor förebild för unga tjejer och att vi har hittat ett format som de är väldigt trogna, vecka efter vecka. Vi är så stolta över att få ha deras podd hos oss och det känns så roligt att utveckla formatet tillsammans”, säger Therese Nilsson, försäljningschef på Perfect Day Media, i en kommentar. 

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.