Gå direkt till textinnehållet

Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Prenumerera


Radio/podd

WWF gör podd med Hanna Hellquist

Podcasten leds av författaren, krönikören och programledaren Hanna Hellquist. Vid sin sida har hon WWF:s havsexperter Tom Arnbom och Inger Näslund.

Radioprofilen Hanna Hellquist leder den nya podcastserien "Djuriskt kul". Podden är en del av WWF:s arbete med att rädda världens hav.


Publicerad 2017-10-20 05:00

Ämnen i artikeln:

WWF

Dela artikeln:

Världsnaturfonden WWF lanserar "Djuriskt kul" – en podcastserie för att uppmärksamma haven och djuren i dem.

Podcasten leds av författaren, krönikören och radioprofilen Hanna Hellquist. Vid sin sida har hon WWF:s havsexperter Tom Arnbom och Inger Näslund.

I podden dyker de medverkande ner under ytan för att ta reda på mer om hur djuren i haven gör, och under fyra avsnitt utforskas sex och samlevnad, familjeliv och småbarnsår, vänner och fiender samt matvanor i haven.

– Det har varit så roligt att göra det här med Tom och Inger. Tom har ju levt med typ varenda konstigt havsdjur som finns, och är inte rädd för att skita ner sig. Han vet exakt hur en sjöelefant luktar ur munnen.  Och Inger är ett under av kunskap och lugn. Hon har lärt mig mycket, säger Hanna Hellquist i ett pressmeddelande.

Podcastens fyra avsnitt kommer att släppas med start idag fredag, och är del i WWF:s satsning på att uppmärksamma och engagera allmänhet, företag och politiker för att rädda haven.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.