Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Turbulent på The Voice - Olle Waller petas

Publicerad: 24 Januari 2011, 07:29
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:24

En rockad på SBS Radio gör att programledaren Paul Haukka går till 107,5. Samtidigt slutar också sexexperten Olle Waller på The Voice


Ämnen i artikeln:

SBS RadioThe Voice

Paul Haukka har varit programledare för Vakna! med The Voice sedan 2007 men ska nu istället börja arbeta på SBS Radios station 107,5.

– Vi har länge velat satsa mer på 107,5. Samtidigt har Paul varit en klippa på Vakna! och byggt upp den showen i tre och ett halvt års tid. Nu när vi behöver satsa mer på 107,5 behöver vi Paul, säger Håkan Morland, programchef på The Voice.

Paul Haukkas ersättare blir istället Martin Björk.

Samtidigt slutar också Olle Waller, som varit kanalens sexexpert.– Olle varit fast gäst i tre års tid och har varit med från starten. Men vi förnyar oss hela tiden och byter ut våra gäster med jämna mellanrum. Ibland blir det bara en paus, det vet vi inte riktigt än, säger Håkan Morland.

Har ni någon ersättare klar?

– Det är en bra fråga, det är redaktionen som ansvarar för det där. Men det dyker upp någon på onsdag.

När dagensmedia.se kontaktade Olle Waller i fredags var han dock inte medveten om att han ska sluta på The Voice.

– Det är ingen som har sagt till mig, jag känner inte till det. Jag var där senast i onsdags. Det vore tråkigt, jag har ju börjat värma igång för vårsäsongen, sa Olle Waller.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

SBS RadioThe Voice

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.