Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökRadio/podd

Tidigare Metronome-vd tar över skånska Anagram

Publicerad: 4 Juni 2013, 08:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:43

Produktionsbolaget Anagram tillsätter styrelseordförande Mats Alders som ny vd. Han var tidigare vd för Metronome Film & Television.


Ämnen i artikeln:

Metronome

Mats Alders rekryterades som vd för Metronome 2006 och satt kvar på posten fram till slutet av 2010. Sedan hösten 2011 har han varit styrelseordförande i Anagram, vilket han kommer att fortsätta vara när han nu tar över vd-posten i produktionsbolaget.

– Det är med glädje och stolthet jag nu tar över som vd för Anagram. Vi har under de senaste sex månaderna fortsatt att arbeta målmedvetet med att positionerna Anagram för framtiden och jag ser fram emot att ta ytterligare viktiga kliv, säger Mats Alders i ett pressmeddelande.

Martin Persson är avgående vd:

– Att Mats tar över vd-skapet på Anagram är bästa tänkbara scenario. Hans meritlista är svårslagen och med honom vid rodret kommer vi att ha många positiva utmaningar framför oss, säger avgående han i pressmeddelandet.

Samtidigt slås Anagrams två dotterbolagen Anagram Film och Anagram TV ihop och blir Anagram Film & TV, för vilket Gunnar Carlsson blir vd.

Helen Preutz


Ämnen i artikeln:

Metronome

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev