Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Studio Ett öppnar kommentarsfälten

Publicerad: 31 Oktober 2012, 07:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:06

I slutet av augusti valde Sveriges Radios Studio Ett att stänga ner sina kommentarsfält. I november öppnas de igen, men endast för de artiklar som redaktionen väljer ut.


Ämnen i artikeln:

Studio EttSveriges Radio

Precis som så många andra redaktionella sajter meddelade Sveriges Radios Studio Ett i augusti att de valt att stänga ner sina kommentarsfält.

"Vi har misslyckats med att vara tillräckligt närvarande och diskussionerna har blivit för spretiga. Nu behöver vi en paus för att gå tillbaka till grundfrågorna", skrev Anne Lagercrantz, Ekochef och ansvarig utgivare, på Studio Etts sajt.

Nu meddelar redaktionen att de väljer att öppna upp kommentarsfälten igen, men endast för en artikel i taget.

Redaktionen kommer, med start 12 november, att formulera en fråga i anslutning till en utvald artikel som besökarna sedan kan kommentera på.

"Att vi begränsar kommentarsfälten till en artikel per dag beror på att vi vill vara närvarande, något vi inte förmådde när alla artiklar var öppna. Här ryms insikten att vi måste begränsa för att kunna fördjupa. Som i vilket samtal som helst måste det också finns en överenskommelse om VAD vi pratar om.", skriver Anne Lagercrantz på Studio Etts sajt.

Kommentarfunktionen till varje artikel kommer att vara tillgänglig fram till 18.00 och användarna kommer att kunna vara anonyma.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Studio EttSveriges Radio

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.