Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Storytel sponsrar fjärde säsongen av Spår

Publicerad: 19 Oktober 2016, 10:17
Uppdaterad: 19 Oktober 2016, 10:17

Acast satsar på ny säsong av Spår, den här gången med Storytel som sponsor.


Ämnen i artikeln:

Acast

De tidigare säsongerna av populära podcasten Spår har uppmärksammats för publicering av helt nya bilder från rättsfallen. Delar av den granskning som Spår utförde i första säsongen, Kalamarksmordet, åberopas även i den resningsansökan som Kaj Linna lämnat in till Högsta Domstolen.

Inför den fjärde säsongen har man lyckats hitta en ny sponsor i Storytel.

– Att Storytel, som jobbar med kvalitativt ljudberättande genom ljudböcker, väljer att ställa sig bakom en så välproducerad podcast som Spår, känns både som en självklarhet och otroligt roligt, säger Viann Jalal, Projektledare Acast, i ett pressmeddelande.

Spårs fjärde säsong ska granska ett av Sveriges mest kända rättsfall, Raggarmordet. Under flera rättegångar döms Keith Cederholm och sex andra Helsingborgsraggare till fängelsestraff på upp till 10 år. När reportern Jan Guillou får tips om att Keith Cederholm kan vara oskyldigt dömd börjar han ett arbete som han sedan vinner Stora Journalistpriset för. Keith Cederholm frias och historien slutar lyckligt – men inte för alla.

Spår görs av Acast tillsammans med produktionsbolagen A-One Produktion och Ljudbang.

Även fjärde säsongen, som hade premiär igår 18 oktober, kompletteras med extramaterial som går att ses via Acastappen och Acast.com.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Acast

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.