Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Star FM läggs ner

Publicerad: 25 November 2010, 15:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:30

Star FM har misslyckats med att dra lyssnare och efter nyår skrotas kanalen. Nu finns planer på att göra pratradio istället.


Ämnen i artikeln:

Christer ModigMTG Radio

Star FM ersatte i april 2008 kanalen Svenska Favoriter på frekvensen 101,9. Profiler som Hans Fahlén och Peter Borossy togs in för att få upp lyssnandet men misslyckades. Nu är kanalens dagar räknade.

– På 101,9 har vi varit allt från danskanal till dansbandskanal men det är en lite avig placering på FM-bandet vi pratar om. Vi har våra spår och tankar om vad vi ska kunna göra med kanalen men ingenting är ännu bestämt, säger Christer Modig, programdirektör på MTG Radio.  

Enligt uppgifter till dagensmedia.se ska Star FM stöpas om till en kanal inriktad på pratradio men det förnekar Christer Modig.

– Som sagt, inget är bestämt men det är en av de idéer vi har. Det har inte riktigt gjorts i Sverige tidigare vilket till stor del beror på de höga kostnaderna i kombination med de höga koncessionsavgifterna.

MTG Radio ska besluta om frekvensens framtid efter årsskiftet.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Christer ModigMTG Radio

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.