Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

SR-stationens pr-manöver- vill skilja folk i radio

Publicerad: 4 Februari 2008, 10:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:32

Nu kastar sig SR Metropols morgonshow sig in i vigselbråket. De vill erbjuda skilsmässor i direktsändning. "Det kan vara kul att skilja sig också", säger Nina Allergren, programledare.


Programledarna Nina Allergren och Erik Klarén tänker berätta om sin idé i morgondagens sändning. Tanken är att par som har bestämt sig för att skilja sig ska kunna göra det i SR Metropols morgonshow.

- Redan när vi såg att Morgonpasset ville gifta folk i sändning väcktes frågan om det överhuvudtaget är så fräscht att vara gift, säger Erik Klarén.

- Jag har både gift mig och skiljt mig flera gånger. Det kan vara roligt att skilja sig också. Om man är ganska nöjda med att gå skilda vägar då kan man fira det, säger Nina Allergren.

Nu söker de alltså par som ska skilja sig, och vill fira det i direktsänd radio. Enligt programledarna driver de Stockholms minsta morgonprogram, på Stockholms minsta radiokanal.

Är detta bara är ett sätt att skapa uppmärksamhet i kölvattnet av vigselbråket?

- Nej. Vi kommer genomföra det på riktigt. Men allt gör man för att få uppmärksamhet, säger Erik Klarén.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.