Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

SBS Radio sjösätter Radio Play

Publicerad: 16 Oktober 2012, 08:20
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:08

Nu startar den digitala plattformen Radio Play, som ger lyssnarna en möjlighet att skapa sin egen radio.


I och med den digitala plattformen kommer lyssnarna att kunna skapa sina egna radiostationer, vilka baseras på favoritartister och -låtar. Detta innebär att sadiostationerna blir allt mer personliga ju mer lyssnarna använder dem.

– Vi tycker att det ska vara enkelt att underhållas och att lyssna på musik. Lyssnarna kan bara luta sig tillbaka och njuta så sköter Radio Play musiken. Genom att trycka "tumme upp" eller "tumme ner" skapar du din egen radio eller så kan du forma den utifrån en specifik artist, säger Staffan Rosell, vd på SBS Radio, i ett pressmeddelande.

Utöver traditionella radiostationer som Mix Megapol, Rockklassiker, The Voice, Vinyl 107 och Radio 107.5 kommer lyssnarna att kunna ta del av stationer som Run Nation, Party People och Filip och Fredriks podcast.

För FM-kanalern blir reklaminnehållet opåverkat medan de nätexklusiva kanalerna ska erbjuda nya annonsmöjligheter.

Tjänsten ska vara tillgänglig både som en reklamfinansierad gratisversion och en premiumversion, som kostar 39 kronor i månaden.

Läs mer om tjänsten här.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.