Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Sara Lumholdt till Radio1

Publicerad: 18 April 2011, 10:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:13

Den förre A-teens-sångerskan Sara Lumholdt, som just nu arbetar på mediebyrån Bizkit, får ett eget program på MTG:s Radio1.


Ämnen i artikeln:

MTG RadioRadio1

Radio1 - som fått hård kritik för sin gubbighet - har rekryterat Sara Lumholdt, tidigare sångare i A-teens som ny programledare.

Programmet ska handla om "relationer och samlevnad".

– Jag vill ta upp både vardagliga problem och hetare ämnen. Inga rum är stängda. Det får gärna vara saker som man inte pratar så mycket om annars. Jag vill inte att det ska finnas några gränser, säger Sara Lumholdt i ett pressmeddelande.

Sedan A-teens splittrades 2006 har Sara Lumholdt bland annat haft en solokarriär, samtidigt som hon arbetat på mediebyrån Bizkit, där hon är ekonomiassistent.

Att göra radio är däremot något nytt för Sara Lumholdt.

– Det ska verkligen bli roligt att göra radio. Jag har bott mycket i Los Angeles och där är "talk radio" jättestort. Att få jobba på samma kanal som Alex Schulman och Robert Aschberg känns spännande. Jag kommer säkert att bli helt starstruck när jag träffar dom, säger Sara Lumholdt i ett pressmeddelande.

Det var Sara Lumholdt själv som kontaktade MTG.

– Hon kom med en mycket bra programidé till oss som vi har nappat på. Sara är inte bara popstjärna, det finns mycket mer under ytan. Dessutom är hon fullkomligt orädd och delar gärna med sig av sig själv, säger Christer Modig, programdirektör på MTG Radio i ett pressmeddelande.

Dagensmedia.se söker Sara Lumholdt och Christer Modig.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

MTG RadioRadio1

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.