Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

"Porrfilm har man sett, men hur fan gör de?"

Publicerad: 23 November 2010, 14:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:30

Fyra frågor till Gert Fylking, som tar till ett lite annorlunda grepp för att locka lyssnare till sitt program ”Gerts värld – din röst i natten”. Under morgondagens sändning ska två porrskådisar ha samlag live i studion.


Ämnen i artikeln:

MTG RadioRix FM

Du ska låta två personer ha sex live i studion, hur fick du den idén?

– Vi har haft alltifrån hästar och massa andra saker i studion så det har alltid varit något konstigt på gång i Morgonzoo. Jag tycker att det här är ett intressant ämne. Det som vanligt folk behöver ett släckt sovrum till kan de här personerna göra i närbild och på kommando.

– Hur det går till vet jag vet inte heller. Porrfilm har man sett men hur fan gör de? Jag skulle bli otroligt frustrerad eller ha problem med att stå framför en kamera.

Hur kom du i kontakt med de här personerna?

– Kvinnan som kallar sig för "Cheetah" ringde upp och tyckte att det var för mycket snack och för lite verkstad i min studio. Jag frågade vad hon menade och då sa hon att hon vill komma upp till studion och knulla. Men säger du det sa jag, jag är ju gift. Men då berättade hon att hon var porrskådis och skulle ta med sig någon.

Har du några planer på att själv delta?

– Nej jag kommer enbart att vara reporter. Utgångspunkten är att jag ska berätta om det som händer, titta på och ställa frågor. Berätta för lyssnarna vad som händer.

Får "Cheetah" och hennes vän betalt?

– De får absolut inte betalt. Jag betalar aldrig mina gäster i något sammanhang.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

MTG RadioRix FM

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.