PODD: Varför vill en miljon människor se ett rum städas?

2016-02-23 05:40  

I veckans avsnitt av Digitala medie-podden nystar Damon Razazi med gäst upp den spännande, och ibland underliga, värld som är Youtube.

Damon Razazi, som vanligtvis jobbar som digitalstrateg på mediebyrå, nördar ner sig i det digitala medielandskapet i en ny podd som ges ut i samarbete med Dagens Media.

Varje vecka avhandlas ett nytt ämne med en ny gäst som är expert inom sitt område. Denna podd är för dig som är nyfiken på det digitala medielandskapet och som vill få en snabb inblick i olika ämnen som branschen diskuterar.

Läs en stor special om Youtube i senaste numret av Dagens Medias tidning.

Vad är en haul? Vad är en mukbang? Hur kan ett två timmar långt klipp på en person som städar sitt rum få över en miljon visningar? Vad ska annonsörer tänka på vid samarbeten med Youtubers? Vad kommer hända på Youtube 2016? Detta och mycket annat benas ut under en knapp halvtimmes högoktaning mediespaning!

Lyssna på avsnittet via iTunes eller här nedan:

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt