Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

PODD: Vad är det KIT håller på med?

Publicerad: 15 mars 2016, 05:00
Uppdaterad: 15 mars 2016, 08:21

Nytt avsnitt av Digitala Medie-podden – den här gången pratar Damon Razazi distribution i sociala medier med KIT-grundaren Peder Bonnier.


Ämnen i artikeln:

Digitala Medie-podden

Damon Razazi, som vanligtvis jobbar som digitalstrateg på mediebyrå, nördar ner sig i det digitala medielandskapet i en ny podd som ges ut i samarbete med Dagens Media. Varje vecka avhandlas ett nytt ämne med en ny gäst som är expert inom sitt område. Denna podd är för dig som är nyfiken på det digitala medielandskapet och som vill få en snabb inblick i olika ämnen som branschen diskuterar.

I veckans avsnitt gästas podden av Peder Bonnier, en av grundarna till KIT. Peder berättar om bakgrunden till hur KIT startades och vad det är som de försöker åstadkomma. Ett intressant avsnitt för dig som vill höra mer om innehåll i sociala medier, distribution och vad för typ av kreativt material som just nu sprids bäst i sociala medier.

Detta och mycket annat benas ut under en halvtimmes högoktaning mediespaning!

Lyssna och prenumerera på avsnittet via  iTunes här.

Eller lyssna här:

 

 

Ämnen i artikeln:

Digitala Medie-podden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.