PODD: Så bygger du varumärke i digitala medier

2016-03-28 22:20  

Damon Razazi och Fritidsresors Johan Ydring diskuterar balansen mellan att bygga varumärke och jaga konverteringar i digitala medier.

Damon Razazi, som vanligtvis jobbar som digitalstrateg på mediebyrå, nördar ner sig i det digitala medielandskapet i en ny podd som ges ut i samarbete med Dagens Media. Varje vecka avhandlas ett nytt ämne med en ny gäst som är expert inom sitt område. Denna podd är för dig som är nyfiken på det digitala medielandskapet och som vill få en snabb inblick i olika ämnen som branschen diskuterar.

I veckans avsnitt gästas podden av Johan Ydring, mediechef på TUI Nordic/Fritidsresor. I avsnittet diskuteras hur man ska tänka när man bygger varumärke i digitala medier. Hur kombinerar man insatser som bygger varumärke med taktiska medieköp?  Hur undviker man att bli slav under söket?

Detta och mycket annat benas ut under en halvtimmes högoktanig mediespaning!

Lyssna och prenumerera på avsnittet via  iTunes här: https://itun.es/se/mrZsab.c

Eller lyssna direkt här:

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt