Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Paul Haukka går till Mix Megapol

Publicerad: 25 Mars 2011, 12:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:16

Han skulle lyfta SBS Radios 107,5. Men knappt två månader senare flyttas Paul Haukka igen – den här gången till Mix Megapol.


Ämnen i artikeln:

SBS RadioMix MegapolThe Voice

Det var i början av januari som Paul Haukka, efter fyra år, lämnade "Vakna! med The Voice" för att i stället börja på Radio 107,5.

– Vi har länge velat satsa mer på 107,5. Samtidigt har Paul varit en klippa på Vakna! och byggt upp den showen i tre och ett halvt års tid. Nu när vi behöver satsa mer på 107,5 behöver vi Paul, sa Håkan Morland, programchef på The Voice, till dagensmedia.se då.

Men efter endast två månader står det nu klart att Paul Haukka flyttas igen. Den här gången går programledaren över till Mix Megapol, där han ska leda det nya programmet "Mix Online".

Det nya programmet är ett led i att revitalisera Mix Megapol.

– Den fjärde april uppdaterar vi Mix Megapols tablå. Målet är att skapa den bästa Mix Megapol-stationen som vi någonsin gjort. Därför försöker vi nu flytta över de programledare som vi anser passar Mix Megapols format, för att skapa den perfekta produkten, säger Håkan Morland.

Samtidigt tar Vinyl-programledaren Jonas Sandberg över efter Pär Lernström, som lämnar eftermiddagarna på Mix Megapol då hans andra åtaganden i Parlamentet och Idol kommer i vägen. Pär Lernström fortsätter dock sända på helgerna.

Charlotte Lauterbach lämnar radiokanalen helt och hållet.

Vilka som ska ersätta Paul Haukka och Jonas Sandberg är ännu oklart.

Ardalan Samimi

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.