Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Radio/podd

Oro på MTG Radio – stormöte i morgon

MTG Radios vd Christer Modig har kallat till ett extrainsatt stormöte i morgon. Beskedet har tagits emot med stor oro bland personalen.

Dante Thomsen


Publicerad: 22 Oktober 2013, 14:04
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:57

Ämnen i artikeln:

Christer ModigMTGMTG Radio

Det är i ett mycket kortfattat mejl till alla anställda på MTG Radio som Christer Modig kallar till ett stormöte klockan 10.00 i morgon.

"I morgon kommer jag att hålla ett extra informationsmöte för personalen i Stockholm. Vi samlas borta vid program kl. 10. Ses då!", skriver han i mejlet, som Dagens Media tagit del av.

Enligt uppgift till Dagens Media har beslutet tagits emot med stor oro bland MTG Radios anställda.

– Alla tror att det är allvarligt. Det pekar åt att de lägger ner någon kanal eller att det blir ett stort varsel igen, säger en av MTG Radios medarbetare till Dagens Media.

Exakt hur MTG Radio går ekonomiskt går inte att utröna ur den kvartalsrapport som koncernen presenterade i dag, men tillsammans redovisade MTG Studios, MTGx och MTG Radio en förlust på 46 miljoner kronor under det tredje kvartalet i år.

Det kan jämföras med en vinst på 15 miljoner kronor under motsvarande period 2012.

Samtidigt landade affärsområdets omsättning på 367 miljoner kronor under samma period, vilket är en ökning från 297 miljoner kronor under motsvarande kvartal 2012.

Dagens Media söker MTG Radios vd Christer Modig.

LÄS OCKSÅ:

Ämnen i artikeln:

Christer ModigMTGMTG Radio

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.