Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Nicke Borg till Bandit

Publicerad: 23 Februari 2011, 08:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:20

MTG Radio fortsätter att satsa på sin rockkanal Bandit och tar in Backyard Babies förre frontman, Nicke Borg, för att göra en radioshow.


– Det här är en medveten satsning. Rockfansen har en så oerhörd passion för sin musik och ju fler profiler vi har som är experter på det området, desto bättre, säger Christer Modig, vice vd och programchef på MTG Radio.

Sedan tidigare har MTG Radio tagit in bland andra Nikki Wicked från Crucified Barbara, Peter Iwers från In Flames och Magnus Betnér för att göra egna radioprogram.

Nicke Borgs radioprogram drar igång den 24 mars och sänds från 22:00 till midnatt. Hur programmet kommer se ut är ännu inte klart.

– Hela grejen med det här är ju at Nicke Borg ska utforma programmet som han själv vill. Vill han ha gäster i programmet så kommer det att vara gäster i programmet och så vidare. Grunden är dock att han ska spela musik han gillar och prata om sina erfarenheter från rockvärlden.

Och så är ju Nicke Borg schlageraktuell just nu också.

– Ha ha ja, men det kan vi lämna utanför för tillfället.

Se Nicke Borgs egen programförklaring här.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.