Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Nelly lanserar podcast

Publicerad: 10 oktober 2018, 09:25
Uppdaterad: 10 oktober 2018, 09:36

Nellys egna stylist Michelle Lundin och influencern Matilda Djerf tar med lyssnarn bakom kulisserna i den nya podden "Nelly Talks".

E-handlaren Nelly lanserar den nya podden "Nelly Talks" tillsammans med influencern Matilda Djerf.


Ämnen i artikeln:

Nelly.com

Varje vecka kommer Nellys egna stylist Michelle Lundin och influencern Matilda Djerf ta med lyssnarna behind the scenes i Nellys modevärld i den nya podden "Nelly Talks".

Tanken är att ta med lyssnarna på vad som händer bakom det som annars kan uppfattas som "perfekt på Instagram".

Lyssnarna kommer även kunna ställa frågor till inbjudna experter och kända ansikten om allt från mode och skönhet till kärleksproblem.

- Vi har länge velat starta en podcast. Detta är något vi har arbetat med under en längre period och därför är vi väldigt glada och stolta över att äntligen få släppa detta. Den kommer såklart att andas mode men också ta upp ämnen som vi tycker är viktiga. Att dessutom få göra det här tillsammans med Matilda som dagligen peppar tjejer att börja älska sig själva känns rätt för oss, säger Anna Westlund, Head of Creative på Nelly.com, i ett pressmeddelande.

Det första avsnittet av "Nelly Talk" släpps idag onsdag den 10 oktober och därefter släpps ett nytt avsnitt varje onsdag.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Nelly.com

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev