Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

MTG Radio rekryterar från Bauer Radio

Publicerad: 31 Oktober 2016, 12:37
Uppdaterad: 31 Oktober 2016, 12:37

HC Ejemyr, vice vd på MTG och vd på TV3, har gått ur tiden. På bild MTG-huset. Foto: Janne Naess

Bauer Radios nationella försäljningschef Jari Hirvikoski till MTG Radio.


Ämnen i artikeln:

MTG RadioBauer Media Group

MTG Sverige rekryterar Bauer Radios nationella försäljningschef Jari Hirvikoski till sin radioverksamhet. Han börjar nästa år och blir främst ansvarig för utveckling av radions nationella affärer med titeln Sales Development Manager. 

– Det är få personer i branschen som besitter den erfarenhet och har dom relationer som Jari innehar. För oss på MTG är denna rekrytering ett steg i den riktning vi vill se för att ytterligare skapa tillväxt och stärka vår position i marknaden, säger Christer Modig, affärsområdeschef för radio på MTG Sverige, i ett pressmeddelande.

MTG skriver i pressmeddelandet att radioverksamheten sedan "sommaren har haft stora framgångar med sitt nya nätverk MTG+, ett nätverk som skapades med hjälp av de nya tillstånd MTG förvärvade i våras".

– MTG:s lyssnarandel har ökat med över 20 procent och nu behövs mer resurser för att möta upp marknadens behov. Rekryteringen av en Sales Development Manager är en del i denna strategi, fortsätter Christer Modig. 

MTG radio har kanalerna Rix FM, Star FM, Power Hit Radio, Lugna Favoriter och Bandit. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTG RadioBauer Media Group

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.