Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Radio/podd

MTG Radio rekryterar från Bauer Radio

HC Ejemyr, vice vd på MTG och vd på TV3, har gått ur tiden. På bild MTG-huset. Foto: Janne Naess

Bauer Radios nationella försäljningschef Jari Hirvikoski till MTG Radio.


Publicerad 2016-10-31 12:37
Uppdaterad 2016-10-31 12:37

Ämnen i artikeln:

MTG Radio

Dela artikeln:

MTG Sverige rekryterar Bauer Radios nationella försäljningschef Jari Hirvikoski till sin radioverksamhet. Han börjar nästa år och blir främst ansvarig för utveckling av radions nationella affärer med titeln Sales Development Manager. 

– Det är få personer i branschen som besitter den erfarenhet och har dom relationer som Jari innehar. För oss på MTG är denna rekrytering ett steg i den riktning vi vill se för att ytterligare skapa tillväxt och stärka vår position i marknaden, säger Christer Modig, affärsområdeschef för radio på MTG Sverige, i ett pressmeddelande.

MTG skriver i pressmeddelandet att radioverksamheten sedan "sommaren har haft stora framgångar med sitt nya nätverk MTG+, ett nätverk som skapades med hjälp av de nya tillstånd MTG förvärvade i våras".

– MTG:s lyssnarandel har ökat med över 20 procent och nu behövs mer resurser för att möta upp marknadens behov. Rekryteringen av en Sales Development Manager är en del i denna strategi, fortsätter Christer Modig. 

MTG radio har kanalerna Rix FM, Star FM, Power Hit Radio, Lugna Favoriter och Bandit. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.