Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Radio/podd

MTG lanserar Star FM I Stockholm och Göteborg

Nu på måndag den 2 maj lanserar MTG Sverige radiokanalen Star FM i Stockholm och Göteborg. Star FM finns redan på MTG:s musiktjänst I Like Radio.


Publicerad 2016-04-28 09:08
Uppdaterad 2016-04-28 09:42

Ämnen i artikeln:

MTG Radio

Dela artikeln:

Sedan en vecka tillbaka är det klart att de tre nyutlysta tillstånden för privat radio av Myndigheten för Press, Radio och TV (MPRT) tillfallit MTG Sverige. Först relanserade MTG Power Hit Radio, och nu har man fyllt de resterande två tillstånden.

Star FM kommer att sända på frekvensen 107,1 i Stockholm och 104,8 i Göteborg. Star FM lanseras med kampanjslogan ”Hos oss lever stjärnorna för evigt”.

– Vi har haft väldigt bra respons på Star FM i vår musiktjänst I Like Radio och nu kan vi äntligen erbjuda kanalen på vanlig radio. Med Star FM utökar vi dessutom vårt erbjudande för målgruppen 35-54 år samtidigt som vi tar lyssnare från både Mix Megapol och Vinyl FM. Göteborg har dessutom aldrig haft en liknande kanal som enskilt vänt sig till en äldre målgrupp, säger Christer Modig, affärsområdeschef radio på MTG Sverige i ett pressmeddelande.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.