Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

MTG lanserar Star FM I Stockholm och Göteborg

Publicerad: 28 April 2016, 09:08
Uppdaterad: 28 April 2016, 09:42

Nu på måndag den 2 maj lanserar MTG Sverige radiokanalen Star FM i Stockholm och Göteborg. Star FM finns redan på MTG:s musiktjänst I Like Radio.


Ämnen i artikeln:

MTG Radio

Sedan en vecka tillbaka är det klart att de tre nyutlysta tillstånden för privat radio av Myndigheten för Press, Radio och TV (MPRT) tillfallit MTG Sverige. Först relanserade MTG Power Hit Radio, och nu har man fyllt de resterande två tillstånden.

Star FM kommer att sända på frekvensen 107,1 i Stockholm och 104,8 i Göteborg. Star FM lanseras med kampanjslogan ”Hos oss lever stjärnorna för evigt”.

– Vi har haft väldigt bra respons på Star FM i vår musiktjänst I Like Radio och nu kan vi äntligen erbjuda kanalen på vanlig radio. Med Star FM utökar vi dessutom vårt erbjudande för målgruppen 35-54 år samtidigt som vi tar lyssnare från både Mix Megapol och Vinyl FM. Göteborg har dessutom aldrig haft en liknande kanal som enskilt vänt sig till en äldre målgrupp, säger Christer Modig, affärsområdeschef radio på MTG Sverige i ett pressmeddelande.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTG Radio

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.