Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Magnus Betnér får eget program i Bandit

Publicerad: 2 Februari 2011, 06:41
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:23

Förra året utsågs han till "Årets manliga komiker" på Svenska Standup-galan. Nu får Magnus Betnér en egen show i "Sveriges största rockstation".


Ämnen i artikeln:

Christer ModigMTG RadioBandit Rock

Magnus Betnér är den enda person som fått priset "Årets manliga komiker" två gånger. I februari sänds en kortare version av ståupp-turnén "Livets ord".

Premiären för den nya showen i Bandit Rock blir den 18 februari.

- Magnus är en av Sveriges vassaste komiker och en drömrekrytering för Bandit. Hans skarpa betraktelser och komik är något som Bandits lyssnare kommer att älska, säger MTG Radios programdirektör Christer Modig i ett pressmeddelande.

Programmet ska sändas på fredagar mellan 14 och 18.

- Jag har alltid gillat radio som medium men det har aldrig passat mitt schema att göra ett eget program. Nu gör det äntligen det! Jag ser väldigt mycket fram emot att få göra något eget i en station som faktiskt spelar musik jag lyssnar på, säger Magnus Bétner i ett pressmeddelande.

Som dagensmedia.se kunde berätta igår har Bandit Rock även börjat samarbeta med hårdrocksmagasinet "Close-up" för en ny show på tisdagar.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.