Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Lyxfällan blir podcast

Publicerad: 9 mars 2017, 07:58
Uppdaterad: 9 mars 2017, 10:08

Lyxfällan får poddversion.

Nu ska TV3:s privatekonomiprogram flytta in i hörlurarna.


I dag har den nya säsongen av tv-programmet Lyxfällan premiär i TV3. I programmet – som med sina 22 säsonger är ett av kanalens mest populära – hjälper programledarna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg privatpersoner att få ordning på sin ofta ganska stökiga ekonomi.

Men från och med idag kommer det också gå att lyssna på vad ekonomiproffsen har att säga i hörlurarna på väg till jobbet. Som en förlängning av programmet lanseras en podcast med duon.

I "Lyxfällan – en pengapodd med Patrick och Magnus" utlovas råd och tips från de två experterna som dessutom ska dela med sig av erfarenheter och fallgropar. Varje avsnitt kommer att utgå från veckans tv-program.

– Lyxfällan har vi lärt känna varandra utan och innan. Förutom våra gemensamma intressen för aktiemarknaden, investeringar och intensivt familjeliv med en massa barn så pratar vi om livet, pengarna och vad som är lyx för oss, säger Patrick Grimlund, i ett pressmeddelande.

Ett nytt avsnitt av podden kommer att läggas ut på MTG Sveriges plattform I like radio varje torsdag. Christer Modig,  affärsområdeschef för radio på MTG Sverige, berättar om tanken bakom lanseringen:

– Det här är första gången vi integrerar en podcast med ett tv-format och det kommer att bli spännande att följa resultatet. Tanken är att bygga Lyxfällans varumärke och närvaro i både tv, radio och on-demand genom nytt unikt innehåll. Intresserade tittare kommer att kunna höra Patrick och Magnus diskutera och djupdyka i många av de ämnen som tas upp i tv-programmet.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News