Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Laila Bagge ny röst i RIX Morronzoo

Publicerad: 12 januari 2015, 07:11
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:17

MTG Radio rekryterar tv-profilen Laila Bagge till morgonprogrammet RIX Morronzoo.


Ämnen i artikeln:

MTG RadioLaila Bagge

Laila Bagge har tidigare medverkat i morgonshowen som vikarie, senaste under hösten 2014. Från och med idag ersätter hon den tidigare programledaren Brita Zackari. Hon kommer att leda programmet tillsammans med med Adam Alsing och Markoolio.

– Vi är otroligt glada över att Laila kliver in i RIX Morronzoo och hjälper oss bygga vidare på en stark och underhållande morgonshow. Laila har en förmåga att tränga igenom både i rutan och på radio. Hennes naturliga och spontana personlighet passar perfekt in i teamet, samtidigt är hon en stark kvinna med integritet och attityd som kan sätta grabbarna på plats, säger Christer Modig, vd på MTG Radio.

Laila Bagge har bland annat arbetat som smyckesdesigner, bloggare och författare. Mest känd är hon antagligen för sina insatser i Idol-juryn.

– Jag är jättepeppad och oerhört glad att bli tillfrågad. De gånger jag medverkat har varit otroligt kul och nu får jag chansen att göra det på riktigt. Det kommer säkert att bli en hel del oplanerade överraskningar om jag känner mig själv rätt. Det kommer att bli spännande, det är ett som är säkert, säger Laila Bagge.

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTG RadioLaila Bagge

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev