Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Kvd.se knyter till sig Sjögran

Publicerad: 15 April 2014, 06:22
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:41

Fotbollsstjärnan Therese Sjögran ska göra reklam för begagnade bilar.


Forbollsspelaren Therese Sjögran fick mycket uppmärksamhet i media efter fotbollsgalan i november förra året. Anledningen var att hon inte – till skillnad mot Anders Svensson – belönades med en bil från Fotbollförbundet för sitt matchrekord.

Efter hård kritik gick Fotbollförbundet ut och lovade att Sjögran också skulle få en bil, fast vid ett senare tillfälle. Nu slår marknadsplatsen för begagnad bilar, Kvd.se, mynt av det hela och knyter till sig Therese Sjögran.

– De flesta känner numera till att Therese är den fotbollsspelare som spelat flest landskamper för Sverige. Men det kanske inte är lika många som är medvetna om att Kvd är det företag som säljer flest begagnade bilar i Sverige eller hur vår tjänst fungerar och det vill vi ändra på, säger Benny Karlsson, marknadschef på Kvd i ett pressmeddelande.

Syftet med samarbetet är att locka en bredare målgrupp. Samarbetet innebär bland annat att Therese Sjögran medverkar i företagets radioreklam, som kommer att sändas i Rix FM från och med nästa vecka.

– Hon är en stor profil inom svensk fotboll och högaktuell nu när allsvenskan precis har dragit igång. Sedan fotbollsgalan har hon också en tydlig koppling till bilar, säger Benny Karlsson.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.