Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Kristoffer Triumf budade på sin egen auktion – Tradera plockade bort annonsen

Publicerad: 15 December 2015, 07:44
Uppdaterad: 15 December 2015, 08:58

Kristoffer Triumf gästar Musikhjälpen.

När det ledande budet var för lågt i auktionen av Värvet-intervjun bestämde sig Kristoffer Triumf för att ta saken i egna händer.


Ämnen i artikeln:

TraderaVärvetMusikhjälpen

Som Dagens Media skrev igår auktionerar Kristoffer Triumf ut en Värvet-intervju i Musikhjälpen, som pågår under den här veckan. Genom intervjun skulle den högstbjudande få möjlighet att nå ut med sitt budskap brett, då Värvet är en av Sveriges största podcasts.

Men eftersom det ledande budet fortfarande låg på en låg nivå på måndagsmorgonen, beslutade sig Kristoffer Triumf för att få fart på budgivningen själv. Det skriver DN.

– Jag la ett bud. Eller okej jag la flera. Jag tänkte ”va fan”, jag har ju själv alltid drömt om att vara gäst i podden, säger Kristoffer Triumf till tidningen.

Kort efter att Kristoffer Triumf lagt buden plockade Tradera bort annonsen, med anledning av att han ”idkat budtrissing”.

– Det är trist eftersom jag gladeligen hade slantat upp de där pengarna för att vara med. Jag skäms inte för att säga det, säger han vidare.

Just nu är det ledande budet på intervjun uppe i 15 100 kronor, med två dagar kvar av budgivningen.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TraderaVärvetMusikhjälpen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.