söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Jimmie Åkesson om P3: "Vänsterliberal smörja"

Publicerad: 29 augusti 2018, 08:11
Uppdaterad: 29 augusti 2018, 09:36

Partiledaren Jimmie Åkesson kallar P3 för en "vänsterliberal smörja" som borde läggas ned. Foto: Wikimedia Commons

När Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson besökte Morgonpasset i P3 på onsdagsmorgonen kallade han P3 för en skitkanal och sade att han hade lagt ned den om han var chef.

Ämnen i artikeln:

Jimmie ÅkessonP3

LK


Inför valet intervjuar programledarna för P3:s Morgonpasset, Kodjo Akolor, Hanna Hellquist och Kalle Berg, partiledarna. På onsdagsmorgonen var det Sverigedemokraternas Jimmie Åkessons tur.

Under partiledarnas besök i programmet ges de chansen att kommentera tidigare satirinslag i vilka de förekommit. I inslaget där Jimmie Åkesson fick utstå satir kallades han bland annat för landsförrädare, spelmissbrukare och viktpendlare. När Jimmie Åkesson nu fick chansen att kommentera satiren gick han hårt åt kanalen:

– Det var ungefär det jag hade förväntat mig av den här skitkanalen som jag just nu är med i, säger han och konstaterar att han helst inte hade velat medverka i programmet, men ställer upp för att han "vet att han måste".

– Hade jag varit chef här hade jag lagt ned P3 för längesedan för jag tycker att det är vänsterliberal smörja, säger Jimmie Åkesson.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev