Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Ida Warg och Alexander Pärleros gör podd

Publicerad: 12 mars 2018, 07:51
Uppdaterad: 12 mars 2018, 07:58

Ida Warg och Alexander Pärleros. Foto: Lisa Hook.

Paret startar podden "Sånt är livet – Alex & Ida": "Att kommunicera i poddformat tillsammans med sin partner blir väldigt personligt".

Ämnen i artikeln:

Alexander Pärleros

SN


Han driver den populära intervjupodcasten "Framgångspodden" och hon är influncern med hundratusentals följare i sina sociala kanaler.

Nu startar Alexander Pärleros och Ida Warg podden "Sånt är livet – Alex & Ida".

– Det känns väldigt kul att podda med Alex just nu i detta spännande skede i livet. Att kommunicera i poddformat tillsammans med sin partner blir väldigt personligt vilket jag är säker på kommer intressera många människor, säger Ida Warg i en kommentar.

Paret deklarerade nyligen att de väntar barn, något som de berättade i det första avsnittet av den nya podden som släpptes under gårdagen.

Deras gemensamma podd kommer att kretsa kring ämnen såsom relationer, livsstil och familj.

– Jag tycker det är väldigt kul att göra detta och fortsätta utvecklas. Jag är supertaggad, detta ska bli så kul, säger Alexander Pärleros.

Medie- och produktionsbolaget Panc Media ligger bakom podcasten. De ligger också bakom poddar som just Framgångspodden och Adam och Kompani.

– En tydlig trend i sociala medier den senaste tiden handlar om att motivera och inspirera sina följare, att lyfta sig själv och andra. Både Ida Warg och Alexander Pärleros brinner just för detta och är föredömen för väldigt många människor, kommenterar Daniel Hallén vd på Panc Media.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev