Hasse Aro gör podd om kärleken till Mallorca

2017-01-09 16:13  
Hasse Aro gör native-podd tillsammans med Ving.

Möter kändisarna som älskar Mallorca i Ving-sponsrade podcasten "Hasse Aro på resa".

"Hasse Aro på resa" är ett samarbete mellan Ving, Hasse Aro och Acast. I sex avsnitt med premiär i dag, måndag 9 januari, intervjuar Hasse Aro sex profiler, däribland Tilde de Paula, Malin Berghagen och Vicky van der Lancken om deras kärlek till semesterorten Mallorca.

– Hasse Aro är en omtyckt profil i Sverige och alltid professionell i allt han gör och för oss är det helt rätt att samarbeta med podden då Mallorca är vårt enskilt största resmål sommartid och vi vet att det finns ett väldigt stort intresse från våra kunder att få tips och inspiration från våra resmål, kommenterar Claes Pellvik, marknadschef Ving.

Avsnitten publiceras sex måndagar i rad varav det första programmet den 9 januari. Först ut är Tilde de Paula, därefter Malin Sävstam, Leif Niemi, Måns Kallentoft, Malin Berghagen och Vicky von der Lancken.

Viktor Ek

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt