Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Här är trion som leder Musikhjälpen

Publicerad: 8 november 2017, 08:08
Uppdaterad: 8 november 2017, 09:42

Det blir artisten Molly Sandén, programledaren Kalle Zackari Wahlström och P3-profilen Farah Abadi som tillsammans stänger in sig i Musikhjälpens glasbur, som i år kommer att stå på Rådhustorget i Umeå. Foto: Pressbild/Stina Stjernkvist/SVT

Artisten Molly Sandén, tv-profilen Kalle Zackari Wahlström och radioprogramledaren Farah Abadi programleder Musikhjälpen 2017.

Ämnen i artikeln:

MusikhjälpenP3SVT

AT


I år kommer tre helt nya programledare leda Musikhjälpen. Det blir artisten Molly Sandén, programledaren Kalle Zackari Wahlström och P3-profilen Farah Abadi som tillsammans stänger in sig i Musikhjälpens glasbur, som i år kommer att stå på Rådhustorget i Umeå.

Årets tema "Barn är inte till salu" ska belysa världsproblemet med barnsexhandel.

– Att leda Musikhjälpen är ett väldigt ärofyllt och utmanande uppdrag som jag inte kunde tacka nej till, säger Molly Sandén. Jag ser fram emot att tillsammans med publiken och Kalle och Farah lära mig om årets tema så att vi kan vara med och hjälpa utsatta barn. Barnsexhandeln är något som få vågar prata om men som är ett av vår tids största problem. Brotten sker ofta under radarn så det är väldigt svårt att lokalisera dem, säger Molly Sandén i ett pressmeddelande.

Förra året samlade Musikhjälpen in över 49 miljoner kronor till kampen för att barn i krig ska ha rätt att gå i skolan. Totalt startade 312 000 engagemang och insamlingen leddes av Kodjo Akolor, Josefine Jinder och Pelle Almqvist. 

Årets Musikhjälpen kickar igång den 11 december och programmet sänds direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Play.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev