Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Hannah och Amanda startar ny podd

Publicerad: 19 januari 2018, 08:53
Uppdaterad: 19 januari 2018, 09:03

När "Fredagspodden" går i graven startas istället den nya podcasten "Hannah & Amanda Report". I podden kommer systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman intervjua människor och experter inom mode och skönhet.


I oktober meddelade Hannah Widell och Amanda Schulman att deras podd "Fredagspodden" går i graven.

Nu startar systrarna istället en ny podd med namnet "Hannah & Amanda Report".

– Om fredagspodden var inifrån och ut, så är "Hannah & Amanda Report" utifrån och in. Den stora skillnaden förutom det är att vi inte kommer vara ensamma sittandes i en studio, utan där vi istället ger oss ut och upplever saker, pratar med människor och intervjuar experter inom mode och beauty, säger Hannah Widell i en kommentar.

Podden drar igång den 16 februari och kommer även ha en tillhörande redaktion.

– Vi har alltid legat i framkant när det kommer till nytänkande format tillsammans med våra profiler. Efter succén med "Schulman Show" så ser vi att marknaden är redo för fler välproducerade poddformat. "Fredagspodden", med sina 300 avsnitt, är en föregångare till många av de "pratpoddar" som finns idag och vi tror att "Hannah & Amanda Report" kommer att ta poddmarknaden till nästa nivå, säger Felicia Lagerwall, vd på Perfect Day Media.

Den nya podcasten kommer självklart, precis som den förra, produceras av Perfect day media.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.