Hannah & Amandas podd går i graven

2017-10-18 09:41  

Hannah Widell och Amanda Schulman lägger ner sin populära ”Fredagspodden”.

”Fredagspodden” har funnits i sex år. Där har lyssnarna kunnat höra Hannah Widell och Amanda Schulman diskutera allt från kärlek och relationer till vardagsliv och psykisk ohälsa.

Men nu ska podden alltså läggas ner.

– Vi vill aldrig stå still och letar alltid efter nästa format. När ”Fredagspodden” lanserades var den det enda i sitt slag, nu vill vi vara branschledande och skapa morgondagens poddformat, säger Hannah Widell i ett pressmeddelande.

Och podden ska avslutas med buller och bång. Hannah Widell och Amanda Schulman ska dra ut på Sverigeturné med showen ”One Last Time” – regisserad av Alex Schulman.

– Vi har kommit fram till att allt som är bra också måste avslutas i tid – då öppnas också nya möjligheter upp. Som ett tack till alla som troget lyssnat under alla år ger vi oss därför ut på en Sverigeturné – ”One Last Time”, säger Amanda Schulman, i pressmeddelandet.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt