Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Han blir Morrongängets nya ankare

Publicerad: 28 April 2015, 04:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:03

Fredik Sandgren är ny programledare för Mix Megapols Morrongäng. Han ersätter Ingemar Allén, som lämnar radiobranschen helt.


Ämnen i artikeln:

SBS Discovery RadioMix Megapol

Fredrik Sandgren har även tidigare arbetat på Mix Megapol i Göteborg. Han har också arbetat i flera år på Mix Megapol i Borås.

– Att få möjligheten att bli en så betydande del av Mix Megapols Morrongäng är en ära för mig. Det tror jag det skulle vara för alla som jobbar med radio om de fick bli det. Jag är så tacksam för den här chansen och jag ska göra mitt yttersta för att göra det så bra som möjligt, säger Fredrik Sandgren i ett pressmeddelande.

Mårten Söderström är biträdande programdirektör för SBS Discovery Radio. Enligt honom kommer lyssnarna inte att märka några större skillnader på programmet.

– Programmet i sig kommer att ha samma karaktär. Peter och Linda är kvar och Ingemar byts bara ut mot Fredrik. Fredrik har intressen som Ingemar inte har och kommer säkert att tillföra mycket till programmet, säger han till Dagens Media.

Ingemar Allén som tidigare suttit som ankare i programmet väljer, enligt pressmeddelandet, att lämna radiobranschen helt.

– Efter alla underbara år på Mix Megapol har jag nu fått en möjlighet att gå vidare med ett nytt projekt i livet. Förändringen är förstås omtumlande på många sätt, men det känns som att det är rätt steg för mig att ta nu, säger Ingemar Allén.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.