Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag16.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Fredrik Strage släpper podcast

Publicerad: 24 Augusti 2016, 08:18
Uppdaterad: 24 Augusti 2016, 08:21

I ”Hemma hos Strage” hälsar intressanta personer på hemma hos en av Sveriges mest namnkunniga journalister för att ställa frågor och lyssna på musik. Först ut är rapparen Ken Ring.


Ämnen i artikeln:

Podcast

Journalisten Fredrik Strage har intervjuat stjärnor i mer än ett kvarts sekel – nu ska istället dem intervjua honom i nya podcasten ”Hemma hos Strage”.

– Många artister är misslyckade rockjournalister. I min podcast får de äntligen chansen att förverkliga sina yrkesdrömmar. Och vi kommer inte bara att prata om mig, även om jag verkligen uppskattar den sortens narcissism, utan om outtömliga ämnen som zombiefilmer, South Park och konserttröjor, säger Fredrik Strage i ett pressmeddelande.

I första avsnittet ställer Ken Ring frågorna. Rapveteranen från Hässelby inledde sin karriär 1998 med singeln ”Gatuslang” där han rappade ”Fredrik Strage, ser du vad som händer? Sluta recensera vi kanske möts i gränder” eftersom han inte uppskattade hur Fredrik Strage sågat den svenska hiphopscenen.

– Tidigare har jag inte velat göra en podcast. Formatet har känts som slött redigerad radio. Med ”Hemma hos Strage” tar vi det till nästa nivå, fortsätter Fredrik Strage.

”Hemma hos Strage” produceras av Lejon Media i samarbete med Sonos vars trådlösa musiksystem används i programmet.

Första avsnittet med Ken Ring som gäst släpps den 25 augusti och finns tillgängligt på alla stora plattformar såsom Itunes, Acast, Spotify samt på hemmahosstrage.se

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Podcast

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.