Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Försäljningsdirektören slutar efter 10 år på Bauer Media

Publicerad: 6 November 2015, 04:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:23

Andreas Timdahl lämnar – för att starta eget.


Ämnen i artikeln:

SBS RadioBauer Media Group

Efter drygt 10 år som försäljningsdirektör på Bauer Media Sverige lämnar Andreas Timdahl sin position.

– Det har varit en helt fantastisk resa, från att ligga på andraplats till att idag vara marknadsledaren för ett media som fortsätter att öka kraftigt. Våra förvärv och ägarbyten under årens lopp har sporrat mig att fortsätta utmana och vi som bolag har verkligen lyckats. Ljudet har nu funnit sin plats och ökar, säger han till Dagens Media.

Han lovordar även säljkåren på Bauer Media.

– Jag måste bara säga att utan vår fantastiska säljkår, som jag vill prisa för deras fantastiska insatser, skulle denna resa aldrig ha varit möjlig. Jag är övertygad om att radion som media, med sina aktiva säljare, kommer kapa åt sig än mer av marknadens investeringar.

Målet är nu att samla erfarenheterna från print, tv och radio och starta ett eget företag med syfte att hjälpa och stötta andra medier.

– Det känns superspännande att starta eget. Nu kan jag använda mig av de erfarenheter jag skaffat mig på Bauer Media – men jag kommer inte bli någon konkurrent. Det finns mycket att göra på den lokala marknaden i Norden och i den utmaningen ligger att bredda sin portfölj, öka försäljningen och resultaten.

Andreas Timdahl kommer att arbeta kvar året ut på Bauer Media.

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SBS RadioBauer Media Group

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.