Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Eva Rusz till Radio1

Publicerad: 8 augusti 2011, 13:45
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:03

Sexmissbruk och porrsurfande är ämnen som författaren och relationscoachen Eva Rusz ska prata om när hon nu får ett eget program i Radio1. Därmed ersätter hon Sara Lumholdt.


Ämnen i artikeln:

MTG RadioRadio1

Eva Rusz har tidigare arbetat som bland annat relationsexpert i Aftonbladet. Nu gör hon alltså debut i Radio1 med ett eget program som sänds onsdagar mellan 13.00 och 15.00.

– Det är väldigt kul att få ett eget radioprogram, att kunna bli lite mer personlig och få en mer direkt kontakt med människor jämfört med att till exempel skriva krönikor, säger Eva Rusz i ett pressmeddelande.

Hon har också coachat sjutton svenska landslag i "mental träning" och varit förbundspsykolog för Svenska Motorcykelförbundet.

Första programmet i Radio1 kommer bland annat att handla om sexmissbruk och porrsurfande.

– Men ett program kan egentligen handla om vad som helst eftersom allt handlar om relationer.

I och med att Eva Rusz nu får ett eget program petas Sara Lumholdt, som tidigare hade sitt program under samma sändningstid.

I förra veckan rekryterades också Unni Drougge till Radio1, som tidigare fått hård kritik för sina få kvinnliga programledare.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

MTG RadioRadio1

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.